AcasăNewsProfesor universitar doctor din Constanta, retinut pentru luare de mita

Profesor universitar doctor din Constanta, retinut pentru luare de mita

sursa foto: constanta.ro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie anunta ca l-au retinut, pentru 24 de ore, pe Gheorghe Taralunga, profesor universitar doctor la Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.

sursa foto: constanta.ro

Gheorghe Taralunga este acuzat de luare de mita, respectiv ca a incasat 200 de euro de la un student strain pentru a-l promova, in conditii nelegale, la disciplina Farmacie clinica din anul V de studii.

Gheorghe Taralunga urmeaza sa fie prezentat, joi seara, in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta cu mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

In acelasi dosar, inculpatul Faloutsos Evangelos, studentul strain care i-a oferit lui Taralunga cei 200 de euro, este cercetat penal, sub control judiciar, pentru dare de mita.

Interesant este ca numele lui Gheorghe Taralunga nu apare pentru prima data intr-un dosar al DNA. In 2013, Taralunga a avut rolul de denuntator in dosarul in care Danut Epure, fostul rector al Universitatii Ovidius din Constanta, este acuzat de fapte de coruptie.

author avatar
Cristi Ionita
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger