AcasăNewsProfesoara universitara, gasita moarta in casa! Avea doar 43 de ani!

Profesoara universitara, gasita moarta in casa! Avea doar 43 de ani!

Colegii, dar si studentii au primit, luni, o veste foarte trista despre o cunoscuta profesoara de la o universitate din Arad. Femeia a fost gasita fara suflare, in propria casa.

Tatiana Duminica era unul dintre cadrele didactice ale Facultatii de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Vest „Vasile Goldis”. Avea doar 43 de ani si o multime de cunostinte de impartasit studentilor sai. Din nefericire, insa, din motive neclare inca, profesoara a murit subit.

Colegii cadrului universitar, care au incercat sa ia legatura cu femeia, pentru a afla de ce anume Tatiana Duminica nu a ajuns luni la examenul pe care il aveau de sustinut studentii facultatii la care preda, au fost cei care au alertat politia, potrivit specialarad.ro. De vreme ce nu au putut vorbi cu ea la telefon, pentru ca nu raspundea la mobil, au mers la ea acasa. Din nefericire, aveau sa afle despre sfarsitul tragic al profesoarei.

Deocamdata nimeni nu stie cum a pierit femeia, insa la locuinta acesteia au ajuns oamenii legii, care au deschis o ancheta in vederea lamuririi aspectelor ce au dus la decesul profesoarei. Medicii legisti vor face o autopsie, menita, de asemenea, sa scoata la lumina cauzele mortii subite a cadrului universitar.

sursa foto: newscluj.ro

504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger