Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Profesoara retinuta. E acuzata ca s-a culcat cu un elev care apoi s-a sinucis

Profesoara retinuta. E acuzata ca s-a culcat cu un elev care apoi s-a sinucis

Autor:

Desi e o poveste cu o profesoara si unul dintre elevii sai, nu e nicidecum legata de vreun amanunt ce tine de orele de scoala sau de vreo tema pentru acasa.

 

sala de clasa 350x262 Profesoara retinuta. E acuzata ca s a culcat cu un elev care apoi s a sinucisCazul cu totul nedorit, in urma careia o profesoara a fost retinuta, readuce, practic, in atentie povestea unui tanar elev al unui seminar teologic din Piatra Neamt al carui trup a fost gasit in apele Bistritei, in noiembrie anul trecut, adica la circa o luna de cand fusese dat disparut de cei dragi. Investigatia declansata dupa moartea tanarului – tratata ca o sinucidere- a scos la iveala mai multe amanunte, care au dus la retinerea cadrului didactic.

Este vorba despre o femeie in varsta de circa 40 de ani, profesoara de romana, cu care elevul ar fi avut o relatie amoroasa. De altfel, conform zch.ro, femeia este acuzata de act sexual cu un minor, avand in vedere faptul ca, la momentul in care legatura lor a evoluat catre aceasta latura intima, liceanul nu implinise inca 18 ani, drept urmare nu era major. Profesoara urmeaza acum sa ajunga in fata instantei, cu propunere de arestare.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!