AcasăNewsProcurorul latifundiar George Bucurica pus la zid de un traficant de arme...

Procurorul latifundiar George Bucurica pus la zid de un traficant de arme

Un sarb acuzat de trafic de armanent si de contrabanda cu tigari i-a declarat razboi deschis procurorului care l-a bagat dupa gratii din Oravita. Intr-un film postat pe internet, Jozef Scop sustine ca a fost rapit de catre anchetator si ca acesta si-ar fi creat o avere uriasa prin jonglerii imobiliare.

Varianta. Jozef Scop (41 de ani) sustine ca procurorul Bucurica l-a rapit din Serbia si l-a dus la Oravita, pentru a-i face dosar penal

Jozef Scop (41 de ani) a postat in urma cu cateva zile un film incredibil pe internet, in care aduce acuzatii grave la adresa procurorului George Bucurica, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita. Sarbul, care anul trecut a fost arestat pentru contrabanda cu tigari si este judecat in prezent in stare de libertate, sustine ca Bucurica si politistii de frontiera l-au rapit de pe teritorul Serbiei si l-au tarat in Romania, unde i-au facut dosar penal. El a facut o perioada greva foamei, in semn de protest fata de asa-zisele abuzuri ale anchetatorilor din Romania. In interviul care poate fi vizionat in exclusivitate pe www.national.ro, sarbul il provoaca pe Bucurica la un „duel” cu detectorul de minciuni, pentru a demonstra ca are dreptate. Mai mult, Jozef Scop sustine ca are informatii incendiare despre Bucurica, din care ar rezulta ca acesta ar fi facut jonglerii cu terenuri la Snagov si ca si-ar fi cumparat functia pe care o detine in prezent cu 50.000 de euro.

Bucurica, un milionar

George Bucurica

George Bucurica a intrat in magistratura in 2009, fiind admis la limita, cu nota 7,2, in conditiile in care cea minima era 7.00. Dupa numai un an de activitate, el a fost trecut de procuroul general pe lista celor mai competenti procurori din tara. Desi lucreaza intr-un birou modest, in oraselul cu 15.000 de locuitori din vestul tarii, Bucurica poate fi considerat un adevarat mosier. El are o casa in Bucuresti si una la Snagov, unde detine si terenuri valoroase. Conform declaratiei sale de avere, Bucurica are la Snagov un teren de 8.000 mp, un altul de 1.299, plus unul de 1.400 mp, doua de cate 4.000 mp, o parcela de 7.039 mp si, in final, o „bucatica de teren” de 25 de hectare. Toate acestea au fost cumparate de actualul procuror in numai doi ani, in perioada 2006-2007.

Instarit. Procurorul George Bucurica detine la Snagov o adevarata mosie

In legatura cu aceasta avere, mafiotul sarb sustine ca exista multe semne de intrebare. Jurnalistii „National” au incercat ieri sa afle detalii chiar de la procurorul Bucurica, insa acesta nu a putut fi contactat la niciunul dintre cele patru numere de telefon la care trebuie sa raspunda, in mod normal, in calitate de purtator de cuvant al Parchetului pe care il reprezinta.

[youtube]Q2VdnHMYgjQ[/youtube]

[youtube]sAaUlH1m9kM[/youtube]

 

author avatar
Narcis Voica
3.132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger