AcasăNewsProcurorul general s-a adresat instantei in privinta procedurii de revocare

Procurorul general s-a adresat instantei in privinta procedurii de revocare

Procurorul General, un maestru al vorbelor de pripas si al explicatiilor lipsite de logica

Nemultumirile pe care le are in privinta demersului pe care ministrul Justitiei l-a declansat si care l-ar putea lasa fara conducerea Parchetului General l-ar fi determinat pe procurorul general sa faca mai mult decat sa comenteze pe marginea acestui pas facut de Tudorel Toader.

Astfel ca, din cate anunta televiziunile de stiri, Augustin Lazar ar fi depus, vineri, la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functia de procuror general. Cea pe care in 24 octombrie Tudorel Toader anuntase ca o va declansa, pe fondul prezentarii raportului de evaluare a activitatii procurorului general, numit in functie in 2016. Toader mentiona atunci ca raportul are 63 de pagini si 20 de puncte.

173 afisari

2 COMENTARII

  1. Asa, in instanta, sa i se faca dosar penal tradatorului de Tudorel Toader pentru toate incercarile de a sabota statul roman

  2. Saracul slugoi al stapanilor Coloniei,ce nu stiati ca suntem o tara bananiera?,nu se poate desparti de cei 20 de mii de euro sarariu,dar face politica de dreapta,hashishtagista,soroshista,johanista,basista,usrista etc. de nici nu stii cu cine mai este si pe sine apara.Sa-si dea demisia,ti-ai gasit la asta onoare sau la politicienii coloniei,si sa se inscrie intr-un partid sau sa infiinteze unul.Slugoiul nu pleaca de la usa macelariei,coloniei,de unde mai incaseaza atat banet ca sa doneze odraslelor zeci de mii de euro pe an,uneia i-a livrat peste 80 de mii de euro intr-un an sau mai multi,mai ales de cand este generalul procuror,aflat in subordinea generalului guvernator al Coloniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger