AcasăNewsProcurorul general a reactionat dupa anuntul ministrului in privinta sefei DNA

Procurorul general a reactionat dupa anuntul ministrului in privinta sefei DNA

Pe fondul anuntului pe care l-a facut in aceasta seara Tudorel Toader, acela ca va declansa procedura de revocare din functie a procurorului-sef al DNA-ului, Laura Codruta Kovesi, Augustin Lazar a transmis un mesaj.

Reactia exprimata in urma cu doar cateva zeci de minute este in aceeasi nota cu cea exprimata anterior de catre procurorul general pe parcursul zilei, si anume ca este de parere ca nu ar exista vreun motiv pentru revocarea procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. “Avand in vedere decizia ministrului Justitiei de a propune revocarea din functie a procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, domnul Augustin Lazar, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie reafirma pozitia exprimata constant, in sensul ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi”, este mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a Ministerului Public.

Va amintim ca Toader a mai precizat, in declaratia de presa de joi seara, ca va trimite propunerea de revocare atat presedintelui Iohannis, cat si Sectiei pentru procurori a CSM-ului.

Sursa foto: Facebook/Ministerul Public

673 afisari

2 COMENTARII

  1. Cuvantatorul asta fara minte ce drept are sa gavareasca ? Pe cine reprezinta si cine-l recomanda ca n-are nici voce si nici talent. Un troglodit…

  2. Romanasii miei o sa va zic intrebarea cea mai tare intrebare din ultimi 50.000 de ani din istoria României si a celor de centenar unit de romanism petrecuta la Raritatea Tv iata intrebarea pentru reanviatul Lazar:-Ati decis vreodata sa trimiteti mascații la Kovesi acasa? La care Lazar moare o clipa apoi… Doamna eu nu raspund la intrebari puliticianiste. Pai saracul el nu stie ca ca sef are si aceasta prerogativa. Sau cine se ocupa cu Kiovesi? Procuratura militara nu daca-i colonel nu? Iar un procuror militar de cine e arestat? De politia militara nu? Deci prin surprindere ce observam la proc. gen.?Ca noi nu avem un sistem de verificari si balanta asa cum i balanta aia de pe sindrila tribunalului. Balanta e întotdeauna – goala sus pt noi si _ plina cu refuz pt sistem -l_ . Chiar americanii au conceptul asta:verifica si echilibreaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger