AcasăNewsProcurorul Angela Nicolae si fiul sau – retinuti de DNA in dosarul...

Procurorul Angela Nicolae si fiul sau – retinuti de DNA in dosarul de evaziune fiscala

Procurorii DNA au decis retinerea pentru 24 de ore a Angelei Nicolae, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, dar si a fiului acesteia, Daniel Nicolae, in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro.

Pe data de 28 octombrie, procurorii anti-coruptie au dispus retinerea celor doi pentru 24 de ore, urmand ca in perioada urmatoare sa fie prezentati la Inalta Curte de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Angela Nicolae si fiul sau, Daniel Nicolae, au pretins, in schimbul unor sume de bani oferite de doi dintre inculpatii dosarului in cauza, ca isi vor putea folosi influenta pentru a obtine solutii favorabile in spete de evaziune fiscala aflate pe rol, scrie Romania TV.

In perioada 2012-2013, magistratul Nicolae Angela Eugenia a pretins si primit, direct si prin intermediul fiului sau, invinuitul Nicolae Daniel, sume de bani intre 2.000 lei si 5.000 lei de la invinuiti, mai scrie sursa citata.

author avatar
Anca Murgoci
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger