AcasăNewsProcurorii vor 11 ani de puscarie pentru Gigi Becali

Procurorii vor 11 ani de puscarie pentru Gigi Becali

Gigi Becali a fost achitat in 2011, de catre un complet de trei judecatori al ICCJ

Completul de cinci judecatori ai instantei supreme au o misiune grea, dupa ce procurorii au cerut pedeapsa maxima pentru Gigi Becali, in dosarul sechestrarii hotilor de masini.

 

Gigi Becali a fost achitat in 2011, de catre un complet de trei judecatori al ICCJ

La termenul de ieri, procurorul de sedinta de la Inalta Curte de Casatie si Justitie le-a cerut judecatorilor sa caseze decizia de achitare si condamnarea tuturor inculpatilor din dosarul sechestrarii „la media limitelor speciale de pedeapsa prevazute de lege” . Adica la 11 ani si sase luni, daca tinem cont de faptul ca limitele sunt intre 7 si 15 ani.

Bodyguarzii lui Becali i-au blocat in trafic pe hoti, apoi i-au dus cu forta la sediul Partidului Noua Generatie

Procurorul a mai spus ca instanta de fond, respectiv completul de trei judecatori al instantei supreme, a gresit atunci cand i-a achitat pe cei din acest dosar. Potrivit procurorului, modalitatea prin care s-au comis faptele sunt de natura unui „comando urban” in sensul ca s-au folosit arme de foc, au existat urmariri si accidentari in trafic, rapiri si violenta.

Hotii rapiti au fost mustruluiti de Becali

Becali a savarsit fapta de lipsire de libertate cu intentie directa, pentru ca a prevazut si acceptat posibilitatea producerii ei atunci cand si-a trimis bodyguarzii sa-i aduca pe presupusii hoti ai limuzinei sale”, a mai adaugat magistratul.

author avatar
National
794 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger