AcasăNewsProcurorii rock’n roll de la sectorul 1

Procurorii rock’n roll de la sectorul 1

Sunt interlopi temuti care scriu poezii de dragoste sau planteaza panselute. Campioni la box ce plang cu hohote la o telenovela siropoasa. Si asta pentru ca fiecare dintre noi, indiferent cat de duri am parea la locul de munca, avem cate o slabiciune sufleteasca bine ascunsa.

Este si cazul a trei respectabili magistrati de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 care, dupa cum sustin sursele noastre, ar avea o pasiune nebuna pentru muzica de buna calitate. Asa ca nu s-au sfiit, ce-i drept, in mare secret, sa formeze o formatie si sa inchirieze o locatie putin mai sus de birourile de pe strada Scaune, unde, intre instrumentarea a doua dosare, mai trag cate o repetitie.

Fara nume!

La inceput, putinii amici care stiu despre acest hobby au crezut ca este vorba despre un capriciu trecator. Numai ca ei s-au convins ca procurorii Sergiu Gabura, Sorin Laurentiu Melnic si grefiera sefa Liliana Panait chiar au de gand sa urmeze o cariera artistica si, de ce nu, sa-si infranga reticenta si chiar sa dea spectacole de succes.

Deocamdata, dupa informatiile intrate in posesia noastra, acestia repeta la greu in putinul timp liber aflat la dispozitie, intr-un studio improvizat aflat la doar o aruncatura de bat de Parchetul Sectorului 1.

Repetiţiile au loc într-un studio improvizat din imediata apropiere a Parchetului Sector 1 de pe strada Scaune nr. 1-3

Si, pana la lansarea primul album, mai trebuie sa treaca un hop: gasirea unui nume pentru formatia lor. Ceea ce, cu siguranta, credem ca vor reusi si cu sprijinul cititorilor nostri si a altor fani.

Vor in „Liga lui Mitica „!

Tot cu o mare dilema se confrunta si alti procurori bucuresteni care si-au facut si ei formatie, dar de fotbal! Acestia fac deja spectacole pe terenurile sintetice de agrement si ar vrea sa-si demonstreze valoarea inscriindu-si echipa in cea de-a patra divizie a Ligii de Fotbal Profesionist. Se tem insa, cel putin deocamdata, de reactia spectatorilor si, mai ales, de cum ii vor arbitra „fluierasii”…

[youtube]gj0Rz-uP4Mk[/youtube]

[poll id=”133″]

author avatar
Catalin Tache
2.494 afisari

1 COMENTARIU

  1. E da domnule da. Sunt si ei oameni au si ei sentimente(nu tot timpul), sunt boemi(multi dintre ei regreta comunismul),sunt sensibili(asta cand fac injectii) deci „e si ei oameni”. Domule Tache rog respectos, sa fiu si eu anuntat, cand dau concert si ziarul Enational da bilete la concurs……:). In rest numai de bine………….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger