Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Procurorii, ping-pong cu casele lui Iohannis

Procurorii, ping-pong cu casele lui Iohannis

Autor:

Parchetul de la Alba Iulia s-a descotorosit de pisica aruncata de DNA in ograda lui; a expediat dosarul legat de casele familiei Iohannis la Parchetul General. ”Faptele savarsite de presedintele Romaniei pot fi instrumentate exclusiv de catre PICCJ, a se vedea decizia CCR 678/2014”, au decretat procurorii din Alba Iulia, ca sa nu mai fie alte vorbe.

 

casa Iohannis Balcescu Procurorii, ping pong cu casele lui Iohannis

Casele din Sibiu ale lui Iohannis, plimbate de la Bucuresti la Alba Iulia si invers

Deschis ca urmare a plangerii formulate pe numele sotilor Carmen si Klaus Iohannis (care sunt acuzati de abuz in serviciu, fals, spalare de bani si grup infractional organizat, infractiuni legate de casele din Sibiul), dosarul ii frige rau pe procurori, motiv pentru care este absolut firesc sa si-l arunce de la unul la altul. Conform normalitatii romanesti, un astfel de dosar ar fi fost inchis in secunda doi daca plangerea l-ar fi vizat doar pe presedintele Klaus Iohannis – caruia legea ii confera imunitate totala pe timpul mandatului. Cuiul lui Pepelea il reprezinta prezenta lui Carmen Iohannis in dosar din moment ce pe ea nu o ajuta cu nimic calitatea de sotie de presedinte. Cum doamna Iohannis poate sa fie anchetata – ba chiar trebuie, conform legii, din moment ce a fost deschis un dosar, procurorii sunt pusi in ingrata situatie de a juca alba-neagra cel putin pina la finalul lui 2019 – data la care se termina mandatul sotului. Joc complicat insa nu doar de prevederile legale ci si de razboiul politic pe viata si pe moarte aflat in plina desfasurare. Ce se va intampla pana la urma cu acest dosar nu se stie, dar cert este ca e din ce in ce mai greu sa fii procuror in Romania condusa de Dragnea si prezidata de Iohannis.


1 Comentariu la Procurorii, ping-pong cu casele lui Iohannis

  1. cobe

    Deci,atat dna cat si parchetul de pe langa instanta de la Alba-Iulia recunosc implicit ca este vorba de fapte savarsite de Mutalak presupuse penale.Asa poate fi santajat Mutalakul sa nu lase din brate mafia statala ce a pus stapanire pe colonie,sub directa indrumare a stapanilor acesteia.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!