AcasăNewsProcurorii, la sediul Societatii de Radiodifuziune

Procurorii, la sediul Societatii de Radiodifuziune

Vizita neasteptata la sediul Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), aflat pe strada General Berthelot.

UPDATE 3: Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a inceput urmarirea penala fata de 11 membri (din totalul de 13) ai Consiliului de Administratie al postului public de radio. Respectivii, printre care se numara Mirela Fugaru, Stejarel Olaru, Demeter Andras Istvan, Mihai Voicu si Doina Mosneag, sunt suspectati de abuz in serviciu si conflict de interese.

UPDATE 2: Noi precizari despre actiunea demarata dimineata, la SRR, vin de aceasta data din directia Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, ai carui reprezentanti au mentionat faptul ca a fost vorba despre trei perchezitii la sediul Radioului, ca s-au facut verificari si la un sediu si la un punct de lucru al unei firme (de turism- din cate s-a aflat pe surse), dar si ca 11 persoane urmeaza sa ajunga, in baza unor mandate, la audieri.

Ar mai fi de subliniat faptul ca in cazul de fata sunt suspiciuni de abuz in serviciu si conflict de interese, dar si ca anchetatorii vorbesc despre un prejudiciu de circa 400.000 de lei, in dauna Societatii Romane de Radiodifuziune.

UPDATE: Oficialii Radio Romania confirma, intr-un comunicat, prezenta, la sediul Societatii Romane de Radiodifuziune a unor reprezentanti ai Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, despre care spun ca ar fi venit cu scopul de a ridica unele „inscrisuri”. „Radio Romania a pus la dispozitia acestora toata documentatia solicitata”, se mai mentioneaza din directia institutiei.

––––-

In cladirea in care isi desfasoara activitatea angajatii SRR au ajuns, la primele ore ale zilei de joi, si procurorii, pentru a face o serie de verificari.

Momentan, sunt putine informatii despre perchezitii, fiind asteptate precizari oficiale din directia anchetatorilor. Se stie doar ca actiunea apartine procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 si ca, pe langa procurori, la fata locului sunt si politisti.

 

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger