AcasăNewsProcurorii DNA, control la clubul de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt

Procurorii DNA, control la clubul de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt

Gheorghe Stefan

Actiune in forta efectuata de procurorii DNA, marti dimineata, la unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fotbal din Romania.

UPDATE: Procurorii DNA au anuntat ca, in paralel cu cercetarile de la clubul de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt, se mai fac controale la alte cinci locatii din Piatra Neamt si Bacau. Sunt vizate mai multe persoane cu functii publice din Piatra Neamt, printre care si primarul Gheorghe Stefan sau fiul acestuia. Din primele informatii, „Pinalty”, care ocupa si functia de presedinte al clubului de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt, este banuit de savarsirea unor infractiuni de coruptie.

Mai multi reprezentanti ai DNA si-au facut aparitia inca de la prima ora la sediul clubului de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt.

Conform gsp.ro, acestia au solicitat oficialilor clubului sa inchida toate intrarile in club in perioada in care ei controleaza actele clubului.

Deocamdata nu se stie exact motivul descinderii celor de la DNA la clubul de sub Pietricica, cert este ca Gheorghe Stefan, presedintele gruparii moldave, nu se afla la club.

Aceasta este ultima actiune a celor de la DNA ce vizeaza un club de fotbal din Liga I. In ultimele luni, procurorii DNA au mai efectuat anchete si la formatii precum Pandurii Targu Jiu sau Petrolul Ploiesti.

author avatar
Cristi Ionita
427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger