AcasăNewsProcurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Constantin Ostaficiuc

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Constantin Ostaficiuc

Constantin Ostaficiuc

Chemat la audieri la DNA Timisoara, Constantin Ostaficiuc, fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, a fost informat ca i s-a pus sechestru pe avere.

Constantin Ostaficiuc

Ostaficiuc este acuzat de procurori de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, intr-un dosar in care ar fi finantat ilegal clubul de fotbal Politehnica Timisoara in perioada in care echipa era condusa de afaceristul Marian Iancu.

Conform pressalert.ro, procurorii sustin ca Ostaficiuc a prejudiciat bugetul Consiliului Judetean cu circa 10 milioane de lei, astfel ca au pus sechestru asigurator atat pe vila detinuta de fostul presedinte al CJ Timis, cat si pe conturile acestuia.

Interesant este ca vila detinuta de Ostaficiuc se afla deja sub sechestru pentru implicarea acestuia intr-un alt dosar penal in care este acuzat de manevre cu spatiile comerciale aflate in incinta Aeroportului „Traian Vuia”, din Timisoara.

In dosarul „Poli Timisoara” este cercetat penal si Petrisor Nadastean, fostul secretar al Consiliului Judetean Timis, iesit la pensie in 2012. Nadastean este acuzat de abuz in serviciu, iar procurorii au pus sechestru si pe proprietatile detinute de acesta pentru recuperarea eventualului prejudiciu in cazul in care Nadastean va fi gasit vinovat.

author avatar
Cristi Ionita
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger