AcasăNewsProcurorii cer pedeapsa maxima pentru Bica

Procurorii cer pedeapsa maxima pentru Bica

A fost o zi grea pentru Alina Bica, fosta sefa Antimafia afland ca, adresandu-se instantei la ultimul termen in dosarul in care e cercetata, alaturi de Adriean Videanu, procurorul de sedinta a cerut magistratilor de la Curtea Suprema pedeapsa maxima in cazul acesteia.

Astfel ca, daca va fi gasita vinovata de abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului, acuzatii pe care i le aduc procurorii anticoruptie in dosarul in care este cercetat, printre altii, si fostul ministru al Economiei si ex-primar al Capitalei, Bica ar putea ajunge sa primeasca o pedeapsa de pana la 7 ani, din cate anunta televiziunile de stiri. Instanta nu a luat inca nicio decizie, ramanand in pronuntare.

Va amintim ca aceasta cauza a fost trimisa spre judecare Inaltei Curti la inceputul anului trecut, si ca Bica -fosta sefa a DIICOT-ului -este acuzata ca l-ar fi ajutat pe fostul ministru, in sensul in care ar fi ridicat sechestrul asigurator (impus de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, in dosarul Romgaz) asupra unor actiuni detinute de acesta din urma la o societate comerciala.

524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger