AcasăNewsProcurorii cer inchisoare pe viata pentru "asasinul de la Perla"

Procurorii cer inchisoare pe viata pentru „asasinul de la Perla”

Procurorii cer ca Gheorghe Vladan, cunoscut sub numele de „asasinul de la Perla”, sa primeasca pedeapsa maxima.

(foto: antena3)

Gheorghe Vladan, fost agent de politie, este acuzat ca si-a ucis sotia, pe Felicia Vladan, si pe casiera Mariana Bendre, colega de serviciu a femeii. Ambele femei lucrau la coaforul din zona Perla, fapt pentru care barbatul a fost supranumit de presa nationala „asasinul de la Perla”.

Tragedia a avut loc in urma cu aproape un an, cand Vladan a deschis focul in coaforul in care lucra sotia sa. Barbatul era suparat ca ea il parasise si incerca sa divorteze, asa ca in luna martie 2012 a intrat in coafor si a ranit mai multe persoane, ucigandu-le pe cele doua femei.

Potrivit postului de stiri Realitatea TV, procurorii sustin ca toate faptele au fost dovedite, motiv pentru care cer pedeapsa maxima pentru Vladan. Insa, decizia finala ii revine judecatorului, care va hotari daca barbatul merita sau nu sa stea tot restul vietii dupa gratii.

author avatar
Andra Nesu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger