Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Bica si Simu

Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Bica si Simu

Autor:

Dupa mai bine de un an de cand s-a judecat, la Instanta Suprema, dosarul “Bica 3”, cum este cunoscuta cauza in care apar in boxa acuzatilor, printre altii, Alina Bica, fosta sefa a DIICOT-ului, procesul a ajuns la ultimul termen.

 

bic Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Bica si SimuPrilej cu care s-a aflat faptul ca anchetatorii anticoruptie au formulat propunerile de pedepse. Care, din cate au anuntat televiziunile de stiri, sunt cu executare. Dupa cum era lesne de inteles, aparatorii legali ai Alinei Bica, ai lui Serban Pop, fostul sef al Fiscului, dar si ai omului de afaceri Horia Simu, toti trei cercetati in aceeasi cauza, au cerut completului de judecata achitarea celor mentionati.

simu 350x233 Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Bica si Simu

Horia Simu

E de mentionat faptul ca, in acest dosar, procurorii o acuza pe Alina Bica de luare de mita, pe Pop de complicitate la dare de mita, iar pe afaceristul Simu de dare de mita. Toate aceste presupuse fapte ar fi fost comise in privinta solutionarii favorabile a unui dosar al omului de afaceri amintit.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!