Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Procurorii au clasat cauza vizand acuzatia de inalta tradare adusa premierului

Procurorii au clasat cauza vizand acuzatia de inalta tradare adusa premierului

Autor:

Plangerea pe care actualul lider PNL a depus-o in nume personal, in luna mai a acestui an, la adresa premierului Viorica Dancila nu a avut efectul scontat de politician, de vreme ce procurorii au dispus clasarea cauzei, stabilind ca faptele reclamate, cinci la numar, “nu exista”.

 

dancila 1 Procurorii au clasat cauza vizand acuzatia de inalta tradare adusa premieruluiDupa ce le-a parvenit sesizarea formulata de catre Ludovic Orban in luna mai, la Parchetul General, impotriva prim-ministrului Dancila, pe tema mutarii ambasadei Romaniei in Israel, procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizat si Terorism au facut verificari. Iar joi au ajuns la o concluzie, si anume clasarea dosarului deschis in urma plangerii depuse de fostul ministru, vizand mai multe acuzatii, intre ele si cea de inalta tradare.

orban 350x233 Procurorii au clasat cauza vizand acuzatia de inalta tradare adusa premieruluiDin cate au comunicat reprezentantii DIICOT, vineri,in cursul zilei de 27 septembrie procurorii de la Structura Centrala a acestei Directii “au dispus clasarea cauzei penale cu privire la savarsirea infractiunilor de inalta tradare, (…) de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea nationala (…), de uzurpare a functiei, (…), de divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, (…) si de prezentarea, cu rea-credinta, de date inexacte Parlamentului sau Presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarsirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului, prev. si ped. de art.8 al.1 lit.b din Legea 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, republicata, intrucat faptele nu exista”.


2 comentarii to Procurorii au clasat cauza vizand acuzatia de inalta tradare adusa premierului

  1. diicot

    Tradare , tradare , da sa stim si noi …

  2. Andrei Adrian Trifan

    La ce precedent periculos s-a ajuns. Procurorii vor analiza anumite aspecte dintr-o decizie elaborata de factorii politici poate unele cu caracter sa zicem economic ,social,opozitia face plangere penala asupra acelei decizii, un procuror cu japite solide poate curma si da I.U.P.asupra acelui factor de decizie si pentru o perioada se suspenda acea decizie cu caracter economic or` social si …te-am pupat pe portofel. Si PSD-ul doarme in papuci.La ce alea alegeri, ce aia democratie, cand un neica nimeni ajuns vremelnic procuror este mai tare decat vointa populara. Si PSD-ul doarme pe el. SCOALA BA !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!