AcasăNewsProcurorii au ”adunat” si in Bulgaria colete cu droguri

Procurorii au ”adunat” si in Bulgaria colete cu droguri

Povestea drogurilor de la Marea Neagra este aproape fara de sfarsit. Daca procurorii DIICOT se lauda cu o captura impresionanta, peste 153 de kg de cocaina pura, cei de pe celalalt mal al Marii Negre, bulgarii, au anuntat ca au descoperit cantitati impresionante de substante holucinogene. Mai mult anchetatorii romani sustin ca s-au aliat cu magistratii bulgari si ca au inceput un demers nou pentru a stabili adevarul in acest caz. Astfel, in cadrul unei cooperari internationale si la solicitarea autoritatilor romane, cei din statul vecin au demarat o operatiune similara, pe litoralul Marii Negre. Astfel, anchetatorii din Bulgaria au descoperit 150 de pachete susceptibile a contine droguri cu o concentratie ridicata, peste 90%. Doar ca logolul afisat pe obiecte era altul decat pe cel de pe pachetele care au ajuns in Romania. Invelitoarea de protectie spunea ca ajunse in Bulgaria contineau tot cocaina. Operatinea este inca in desfasurare pe cele doua maluri iar procurorii sustin ca au ”adunat” pana in acest moment 310 colete supecte. Peste 300 de politisti si jandarmi sunt angrenati in acesta ampla actiune care se desfasoara pe litoralul romanesc, pe o distanta de circa 90 de kilometri. La cautari participa si 14 ambarcatiuni, scafandri, precum si doua elicoptere, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Georgian Dragan.

Povestea drogurilor de la Marea Neagra este aproape fara de sfarsit. Daca procurorii DIICOT se lauda cu o captura impresionanta, peste 153 de kg de cocaina pura, cei de pe celalalt mal al Marii Negre, bulgarii, au anuntat ca au descoperit cantitati impresionante de substante holucinogene. Mai mult  anchetatorii romani sustin ca s-au aliat  cu magistratii bulgari si ca au inceput un demers nou pentru a stabili adevarul in acest caz.

Conform acestuia cautarea drogurilor va continua in zilele urmatoare actiunile fiind coordonate de DIICOT

Astfel, in cadrul unei  cooperari internationale si la solicitarea autoritatilor romane, cei din statul vecin au demarat o operatiune similara, pe litoralul Marii Negre. Astfel, anchetatorii din Bulgaria au descoperit 150 de pachete susceptibile a contine droguri cu o concentratie ridicata, peste 90%. Doar ca logolul afisat pe obiecte era altul decat pe cel de pe pachetele care au ajuns in Romania. Invelitoarea de protectie spunea ca ajunse in Bulgaria contineau tot cocaina.  Operatinea este inca in desfasurare pe cele doua maluri iar procurorii sustin ca au ”adunat” pana in acest moment 310 colete supecte. Peste 300 de politisti si jandarmi sunt angrenati in acesta ampla actiune care se desfasoara pe litoralul romanesc, pe o distanta de circa 90 de kilometri. La cautari participa si 14 ambarcatiuni, scafandri, precum si doua elicoptere, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Georgian Dragan.

author avatar
Ramona Feraru
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger