AcasăNewsProcurorii ancheteaza accidentul de la Clinceni, soldat cu moartea unui parasutist

Procurorii ancheteaza accidentul de la Clinceni, soldat cu moartea unui parasutist

Procurorii au declansat o ancheta, in ziua in care la Aerodromul Clinceni s-a produs un accident in urma caruia un barbat a decedat, iar alte doua persoane au fost ranite grav.

Tragedia produsa in urma cu doar cateva ore a ajuns, asadar, in atentia procurorilor, anunta Antena 3. Oamenii legii vor face atat verificari la fata locului, cat si restul investigatiilor necesare menite sa duca la elucidarea motivelor care au stat la originea accidentului.

Parasutistii s-au lovit de sol, in cursul diminetii, dupa ce au cazut in gol de la cateva zeci de metri inaltime. Se ia in calcul varianta ca parasutele lor sa se fi incurcat in aer, moment ce a declansat pierderea controlului asupra obiectelor ce sustin planarea, si caderea in viteza catre sol a celor trei persoane.

Este vorba despre o parasuta individuala si una in tandem, in aceasta ultima situatia aflandu-se un instructor si o femeie, care venise la aerodrom pentru un zbor de agrement.

Cei doi raniti au fost transportati de urgenta la doua spitale din Capitala, cu leziuni grave, existand ipoteza ca ar putea fi supusi unor interventii chirugicale, dupa ce vor fi supusi unor teste suplimentare. Barbatul ranit a fost adus la spital intubat, cu traumatisme la cap si la abdomen. Din pacate, colegul sau, instructor de meserie, a fost declarat decedat.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger