AcasăNewsProcuror european. Cei cinci candidati sustin azi interviurile in fata lui Toader

Procuror european. Cei cinci candidati sustin azi interviurile in fata lui Toader

In aproximativ o ora ar trebui sa incepa, la sediul Ministerului Justitiei, interviurile din cadrul procedurii in urma careia se vor desemna candidatii in numele Romaniei la functia de procuror european.

Cei cinci aspiranti la aceasta postura vor ajunge pentru a da acest interviu in fata unei comisii prezidate de catre Tudorel Toader. Se vor prezenta in ordine alfabetica, iar fiecare interviu va fi transmis live pe site-ul MJ-ului.

Asadar, sunt asteptati la interviu procurorii BORCOMAN Catalin-Laurentiu, BULANCEA Marius Bogdan, ECEDI STOISAVLEVICI Laura, HACH Elena si HORODNICEANU Daniel-Constantin.

Procedura de joi este una reprogramata, fiind stabilita initial pentru 22 martie. Dupa acest pas, comisia urmeaza sa aleaga trei nume. Lista va fi comunicata tot pe site-ul MJ.

author avatar
Cristina Stefan
209 afisari

2 COMENTARII

  1. Remarcați și că procedura de selectare propusă nu asigură imparțialitatea selecției referitor la neimplicarea politicului în justiției, ministrul de justiție reprezentând o formațiune politică, funcțiile ocupate de funcționarii europeni nefiind supuse reprezentării politice , atribuțiile referitoare la selectarea de procurori și despre activitatea și evoluția profesională a procurorilor, la nivel național, fiind ale CSM?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger