AcasăNewsProcesul lui Dragnea se reia

Procesul lui Dragnea se reia

O hotarare de ultima ora indica faptul ca Instanta Suprema a dispus reluarea – de la zero – a procesului in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata alaturi de fosta sa sotie.

Hotararea a fost luata pe fondul deciziei unui magistrat de a iesi la pensie. Acest demers presupune ca se vor parcurge de la capat pasii procedurali  – inclusiv audierile.

Tot in cursul zilei de marti s-a aflat ca o masura similara s-a luat si in cazul lui Calin Popescu Tariceanu, in procesul in care este acuzat de marturie mincinoasa, in cazul declaratiei de martor date in privinta audierii sale in dosarul Ferma Baneasa.

author avatar
Cristina Stefan
210 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,tot ce i se intampla lui DRAGNEA,se vede clar ,ca este politic!!!…..toate dosarele sant facute ,ca SA NU II DEA VOIE a accede la functiile inalte in GUVERN!….cum naibii,al doilea dosar ,atat a fost mediatizat ,ca toti ziceam ,gata NU MAI scapa si acum TOTUL se reia de la zero!!!…..adica ce?…..inseamna ca DRAGNEA nu este vinovat ,ca daca era ,la cum este el cu DNA-ul demult era in „lanturi”!!!!….dati-i ,bai nene voie sa -si ocupe functia ce o merita,ca de aceea isi fac toti de cap prin guvern!….cu el acolo ,nimeni nu mai misca si treburile ar merge mult mai bine!!!…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger