Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Amanare in procesul lui Dragnea. Ce s-a cerut in instanta

Amanare in procesul lui Dragnea. Ce s-a cerut in instanta

Autor:

Procesul in care liderul PSD este judecat, alaturi de fosta sotie si de alte persoane, a fost amanat, miercuri, pentru luna viitoare.

 

dragnea 1 350x197 Amanare in procesul lui Dragnea. Ce s a cerut in instanta

Liviu Dragnea nu a fost miercuri la Inalta Curte, fiind plecat in Israel

Totul dupa ce doi dintre avocatii partilor din dosar au transmis instantei ca vor sa se afle daca si cum a fost aplicat protocolul intre SRI si Ministerul Public – in speta DNA – in instrumentarea acestei cauze.

“Cererea (…) a fost formulata de un alt avocat (…) eu nu am facut altceva decat sa o sustin. Din dosarul nostru reiese ca a existat o cooperare intre SRI si Ministerul Public in instrumentarea acestui dosar, la acest moment nu se cunoaste in ce consta exact aceasta cooperare – banuim ca a fost facut in baza acestui protocol declasificat in 30 martie si adresa de astazi a ICCJ urmeaza sa lamureasca acest aspct. Daca a existat cooperare, in ce a constat aceasta”, a precizat Adrian Toni Neacsu, aparatorul legal al Bombonicai Prodana (ex-Dragnea), in fata presei.

Magistratii au admis aceasta solicitare, stabilind un nou termen, posibil ultimul in dosar, pentru 15 mai.

Cauza vizeaza angajarea, la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, a doua membre de partid, Dragnea fiind acuzat de instigare la abuz in serviciu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!