AcasăNewsUPDATE Procesul Colectiv nu se reia de la zero

UPDATE Procesul Colectiv nu se reia de la zero

La aproape trei ani de la dezastrul care a curmat 65 de vieti si a nenorocit familii si destine, judecata in dosarul Colectiv se va relua. Dar nu de la zero, cum se credea initial.

Fotografiile cu chipurile victimelor asezate pe un altar amplasat la locul tragediei

UPDATE: Judecatorul care a preluat dosarul a decis ca procesul nu se va relua de la zero, anunta TVR1, ceea ce insemana ca nu vor fi reaudiati patronii clubului. S-a stabilit si un nou termen, pentru 9 noiembrie, cand urmeaza sa fie facute audieri.

–––––-

Urmeaza ca la Tribunalul Bucuresti sa se desemneze un nou magistrat care sa judece cauza.

Procesul incepuse in urma cu aproximativ un an si jumatate. Rudele, prietenii si apropiatii celor care au avut de suferit de pe urma dezastrului din clubul bucurestean asteptau sa afle cine decide justitia ca se face vinovat de tragedia de proportii. Insa cum judecatorul s-a pensionat in vara, e nevoie ca procedurile sa se reia, ceea ce ar insemna inclusiv audierea celor trei patroni ai clubului de pe strada Tabacarilor numarul 7, acolo unde, in seara zilei de 30 octombrie 2015, in timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, a izbucnit un incendiu devastator. Flacarile si fumul degajat de incendiu au facut prapad, ucigand 65 de persoane si trimitand in spital alti peste 100 de oameni.

sursa foto: Facebook

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger