AcasăNewsProbleme mari pentru Gigi Becali! Latifundiarul va fi anchetat de DNA pentru...

Probleme mari pentru Gigi Becali! Latifundiarul va fi anchetat de DNA pentru marturie mincinoasa!

UPDATE: La iesirea din sala de judecata, omul de afaceri George Becali apovestit cum au decurs audierile: „Am vorbit cu judecatorul si am zis ca nu pot sa spun nimic. I-am cerut iertare procuroarei de mai multe ori. Dosarul asta (n.r. al lui Puiu Popoviciu) nu depinde de mine. Mi-e frica, mi-e teama ca e de la DNA. I-am zis ca imi cer iertare, iertare, iertare. Am spus numai adevarul din ceea ce stiu, dar in denunt mai erau si lucruri din ceea ce se barfea la vremea respectiva. Dar am spus numai ce stiam. Nu pot sa spun din barfa, eu spun din ceea ce stiu. Atunci, pe vremea aia, eram Gigi. Acum sunt Gheorghe. Acum am invatat din Sfintele Scripturi ca dacă vei descoperi aproapelui tau, si Dumnezeu iti va descoperi tie la judecata”.

Dupa mai bine de 3 ani, procesul in care omul de afaceri Gabriel Popoviciu este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si continuata, precum si pentru dare de mita, se apropie de final.

Iar deznodamantul ar putea sa fie favorabil lui Popoviciu, in conditiile in care Gigi Becali – denuntatorul principal din dosar, martorul cheie al procurorilor DNA in instrumentarea cazului – si-a retras acuzatiile. Latifundiarul din Pipera, adus cu mandat la instanta, ieri, a precizat in fata judecatorului Curtii de Apel Bucuresti ca denuntul facut impotriva lui Puiu Popoviciu s-a bazat pe niste barfe, care nu se pot sustine. Mai mult, Becali a precizat ca a trecut mult timp de cand a formulat denuntul, si nici macar nu-si mai aminteste ce a scris in respectivul document. In 2012, Puiu Popoviciu a fost trimis in judecata de DNA, dupa ce Gigi Becali a formulat un denunt prin care Popoviciu era acuzat ca si-a insusit un teren de 224 de hectare, in zona Baneasa, aflat in proprietatea statului, ulterior construind acolo un complexul de magazine si apartamente. Luni, in fata judecatorului de la Curtea de Apel Bucuresti, Gigi Becali a raspuns cu „Nu stiu”, „Nu-mi amintesc” sau „A trecut mult timp de atunci”, la setul de intrebari referitoare la sustinerea acuzatiilor. De altfel, Becali a anuntat ca si-a retras denuntul formulat impotriva lui Puiu Popoviciu.
Problema este ca demersul patronului Stelei se va intoarce ca un bumerang chiar impotriva acestuia. In sala de judecata, imediat dupa ce Gigi Becali a mentionat ca renunta la denunt, procurorul au precizat ca, in aceasta situatie, DNA se va autosesiza, iar omul de afaceri va fi anchetat pentru marturie mincinoasa.

author avatar
Mihai Koblenko
517 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger