AcasăNewsProbleme la un tren aflat in drum spre Capitala/aproape doua ore intarziere

Probleme la un tren aflat in drum spre Capitala/aproape doua ore intarziere

Week-end incheiat cu un episod neprevazut si care se prea poate sa le fi intins destul de mult nervii calatorilor care se relaxasera la mare in minivacanta de Rusalii, ianinte de a alege sa revina – luni dupa pranz – in Bucuresti.

Locomotiva unui tren avand sapte vagoane si circa 320 de calatori la bord a avut probleme, in sensul ca a inceput sa degaje fum. Este vorba despre un InterRegio ce facea legatura intre orasul de la malul marii si Capitala, mai exact IR 1582 Constanta – Bucuresti.

Desi trenul plecase de la destinatie conform programului, in jurul pranzului, pana sa ajunga la destinatie, a facut un popas neprevazut si desutl de semnificativ. S-a intamplat, din cate anunta CFR Calatori, chiar la intrarea in statia Cernavoda Pod.

Odata ce mecanicul a observat situatia s-au luat primele masuri. In sensul in care locomotiva a fost decuplata, pentru a se evita extinderea problemelor catre vagoanele in care se aflau pasagerii si controlorii. Totodata, s-a cerut o locomitiva de schimb, care a venit  de la Fetesti, „de unde a plecat cu intârziere de aproximativ 107 minute”, din cate se mentioneaza in comunicatul CFR.

Din care aflam si ca in tot acest timp nu a fost risc la adresa pasagerilor si a personalului trenului, dar si ca alte garnituri care rulau pe ruta amintita nu au avut probleme la nivelul traficului, in sensul ca nu au fost inregistrate si alte intarzieri.

Ce anume a provocat acest incident ramane sa fie stabilit de catre specialistii in domeniul feroviar.

sursa foto:facebook.com/CFRCalatori.ro

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger