Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Probleme cu apa calda si caldura pentru locuitorii a trei sectoare din Capitala

Probleme cu apa calda si caldura pentru locuitorii a trei sectoare din Capitala

Autor:

In conditiile in care temperaturile in Capitala sunt, cel putin la nivelul diminetilor si al noptilor, demne de iarna, nicidecum de Brumarel, ceea ce face ca si in locuinte sa fie frig, bucurestenii de pe raza a trei sectoare mai au de infruntat o realitate datatoare de fiori reci pe sira spinarii. Sunt probleme cu furnizarea caldurii si a apei calde.

 

subventie la caldura 300x241 Probleme cu apa calda si caldura pentru locuitorii a trei sectoare din CapitalaCeea ce multi au constatat deja, doar dand drumul la robinet, isi gaseste confirmare si din directia RADET. Si anume ca sunt zone in care apa calda nu e pe cat de calda ar fi normal, iar incalzirea are si ea probleme. In termeni strict tehnici, furnizarea lor e “sub parametri”.

Situatia se intalneste in sectoarele 1 si 6 si in zona Panduri si Ana Davila, de pe raza sectorului 5, si a fost cauzata de avarii care s-au constata in decursul zilei precedente la centralele CET Vest si Grozavesti, apartinand ELCEN-ului, din cate s-a anuntat din directia Regiei responsabile cu furnizarea – pe raza Capitalei- a apei cade si a agentului termic, in sistem centralizat.

O data ce au fost constatate problemele, specialistii au analizat situatia si au formulat, la nivel estimativ, ce-i drept, o data la care situatia va fi depasita. Si anume joi la ora 22, in cazul avariei de la CET Vest si vineri la CET Grozavesti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!