AcasăNewsPro Romania, partidul cu mai multi vicepresedinti decat membri

Pro Romania, partidul cu mai multi vicepresedinti decat membri

Ponta ii atrage pe pesedisti cu functii de partid

Decat codas la oras, mai bine fruntas la mine-n sat. Asa gandesc zglobii care au fugit din PSD, sarind cu arme si bagaje in curtea Pro Romania. De fapt, niste agricultori ai politicii – unii au mainile manjite de sange, altii s-au murdarit de la atata ideologie si programe, iar destui calca apasat, sapand cu harletul dupa combinatii si smenuri.

Ponta ii atrage pe pesedisti cu functii de partid

Stirea saptamanii nu-i despre Kovesi si Lazar. Sa fim bine intelesi, tortionarii de tip nou (sau vechi) sunt incompatibili cu viitorul politicii dambovitene! Aici e nevoie de aer proaspat, pe care Pro Romania il aduce. Cam statut, daca ma intrebati pe mine, dar asta e doar o parere. Asadar, sa ne pregatim, ca din 2020 incolo tara se va sprijini pe umerii lati ca paduchii ai pletosului Banicioiu. Insetati de dreptate vom sorbi pe nerasuflate gargara pontista si toata Romania se va amuza la glumitele de Viata satului facute de Misu Tudose, fost premier la culesul roadelor.

De putine zile, echipa raspopitilor s-a marit cu inca un membru, asa ca se anunta inghesuiala la stand-up comey. Presedintele Victor Ponta a anuntat, cu mandrie, ca, prin dezertarea social-democratului Sorin Marica, Pro Romania a ajuns sa aiba acelasi numar de deputati ca UDMR. Si votanti, asijderea, le uram! „Ma bucur foarte mult ca Sorin, deputat de Hunedoara, s-a alaturat Pro Romania. In acest moment, partidul nostru are 21 de deputati, cu numar egal cu UDMR!”. Completare necesara: 21 de deputati si vreo 19 vicepresedinti, 5 secretari (generali, executivi, generali adjuncti etc), basca 3 prim-vicepresedinti! Pai, sa fim exacti pana la capat, Viorele, ce naiba!

Habar n-am ce promisiuni le face Pro Romania si nu-i treaba mea sa ma ingrijoreze nefacutele puse la cale de fosta banca de rezerve a PSD, dar bag mana in foc ca functiile de conducere i-a dat pe spate pe unii dintre ei. Pai, de unde pana de curand doar adulmecau puterea, iata-i dintr-o data ajunsi vicepresedinti. Prim-vicepresedinti, cazul altora mai norocosi, poate mai darnici. Tot felul de secretari de juri ca esti cel putin la ONU, nu altundeva. Ce mai tura-vura, a aruncat Ponta in stanga si-n dreapta cu functii de conducere mai ceva ca DNA-ul lui Kovesi cu dosare fabricate pe genunchi.

Smecheria asta imi aminteste de partiduletul lui Dan Diaconescu. Omul a fost mai destept, nu dadea functii de conducere, pe cei interesati ii azvarlea direct in Parlamentul Romaniei. 50.000 locul. Bataie, candidatii se calcau in picioare. Eheee, ce vremuri si ce lectii politice, asa se atrageau mustele, nu ca acum.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
533 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger