AcasăNewsPro Romania, azilul tradatorilor din politica

Pro Romania, azilul tradatorilor din politica

Cand construiesti pe fundatie de tradare risti sa ti se prabuseasca „cladirea” la primul stranut!

Ce poate fi mai josnic pe lumea asta decat sa-i intorci spatele aproapelui? Sa-l injunghii drept in spate, ar raspunde unii, dand exemplu ce se intampla pe scena politica. Si chiar ca nu poti sa-i contrazici! Ai, tu, cititorule, argumente solide cu care sa stergi eticheta lipita de fruntile neridate ale parlamentarilor? Nici eu! Intr-adevar, in politica, fidel este doar interesul personal, iar pentru profit alesii calca si pe cadavre, ling azi acolo unde au scuipat ieri, uita promisiunile facute si miros oportunitatile ca ogarii vanatul. Cazul dezertarilor din PSD curata partidul de senatorii si deputatii in care samanta tradarii era deja incoltita. Pro Romania este un abces politic devenit azil pentru iudele speriate ca li se apropie finalul mandatului si nu mai gasesc alt camin de odihna pentru inca patru ani.

Cand construiesti pe fundatie de tradare risti sa ti se prabuseasca cladirea la primul stranut

„Inca un parlamentar pleaca din PSD si se inscrie in Pro Romania”. Este saptamana si titlul de acest fel in presa noastra damboviteana, bucuroasa ca vaca dusa la taur ca poate livra un titlu pe placul stapanilor neomarxisti. A mai fugit un politician de Liviu Dragnea, ura, sa inceapa petrecerea! Gata, de azi, tradatorul e curat ca lacrima unui bebelus! Ce daca pana ieri fusese parazitat de „ciuma rosie”, acum este deplin vindecat! Vaccinul multinationalei maioristo-pontiste te pune pe picioare. Uiti de interesele personale si nu visezi decat propasirea neamului romanesc. E bun, dom’ne, asta nu-i ca ailalti!

Libarcile schimba bucataria, politicienii, partidele

De multe ori li s-a spus „traseisti”. Sunt politicienii care pleaca de la un partid la altul, migreaza la fel cum o fac parasile toamna, aflate in cautarea unui loc cu Soare. Eu cred ca, de fapt, tradatorii din politica sunt niste libarci care doar schimba bucataria in functie de interese, cumetrii si relatii. Politica romaneasca e plina de astfel de libarci. Ti-e sila de ele, cauti sa le strivesti, dar e greu de tot sa le extirpi; iar cand le descoperi „caminul” si isi simt colonia amenintata, dau fuga in odaia vecinului, bat la usa Pro Romania si cei treisutedouazecisisapte de vicepresedinti apar zambitori in prag, bucurosi ca-i viziteaza si pe ei cineva.

Cu astfel de fripturisti s-a facut „mare” (22 de deputati) partidul nasit de Maior. Tocmai fiindca are in componenta toate dejectiile PSD-ului, afacerea Pro Romania miroase foarte urat si nu are niciun viitor. Falimentul politic este aproape, se intra in insolventa la „europarlamentare” si apoi se radiaza „firma” la prezidentialele din iarna.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
667 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se va vedea pe 26 mai daca votantii iubesc lasii si tradatorii si cati vor vota cu aceste caractere de nulitati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger