AcasăNewsPrintul Paul va fi externat din spitalul ploiestean

Printul Paul va fi externat din spitalul ploiestean

OFICIAL: Paul al României, dat în urmărire. De negăsit după condamnarea definitivă - FOTO

La o zi de la internarea sa, Printul Paul ar putea parasi, joi, spitalul ploiestean. Mai mult, in cursul zilei de vineri, ar putea sa porneasca din nou spre Brasov, pentru a sta de vorba cu procurorii anticoruptie de la serviciul teritorial in cauza, acestuia din urma facand investigatii intr-un dosar privind retrocedari nelegale.

Dupa ce a stat internat, noaptea trecuta, la sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, unitate medicala unde s-a prezentat, in cursul diminetii trecute, direct la Unitatea de Primiri Urgente, acuzand o stare de rau, Printul Paul ar putea fi lasat sa plece acasa, in cursul acestei zile. Totul daca, dupa ce va fi reevaluat de medici, specialistii vor stabili ca se simte suficient de bine pentru a fi externat.

Dupa cum se stie deja, lui Paul Lambrino i s-a facut rau, miercuri dimineata, intr-o benzinarie, pe drum catre Brasov, unde ar fi urmat sa ajunga pentru a sta de vorba cu anchetatorii. De altfel, printesa Lia – care a stat in permanenta alaturi de sotul sau, de cand a fost internat – a confirmat faptul ca procurorii au fost deja la spital, la Printul Paul, pentru a se interesa de starea de sanatate a acestuia, ba chiar l-ar fi intrebat daca se simte „pregatit” pentru a merge vineri, la Brasov, la audieri. „Nu este placere sa fii implicat in aceasta, dar cand staff-ul, familia, micul print Carol Ferdinand este amenintat este datoria noastra sa fii curajos”, a adaugat Printesa Lia.

 

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger