AcasăNewsPrintul Paul, la spital in Ploiesti. Medicii au decis internarea sa

Printul Paul, la spital in Ploiesti. Medicii au decis internarea sa

OFICIAL: Paul al României, dat în urmărire. De negăsit după condamnarea definitivă - FOTO

Printul Paul este pacient al SpitaluluI de Urgenta Judetean Ploiesti. Informatia a fost confirmata din directia unitatii medicale.

In conditiile in care, in ultimele ore, in contextul in care au fost anuntate mai multe perchezitii facute de catre procurorii DNA atat in Capitala, cat si in Ilfov, s-a vehiculat – pe surse- ca numele sau ar avea legatura cu cercetarile pe care anchetatorii brasoveni din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie le fac intr-un dosar in care sunt suspiciuni de coruptie, ba chiar ca ar fi urmat sa ajunga la Brasov, pentru a sta de vorba cu procurorii, s-a aflat ca Paul Lambrino s-a prezentat la o unitate medicala din Ploiesti, acuzand probleme cardiace.

Printul Paul a ajuns pe mana specialistilor, care l-au consultat si, ulterior, au dispus internarea sa la Cardiologie. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al spitalului, citat de publicatia locala „Incomod”. Medicul a precizat faptul ca pacientul s-a prezentat miercuri dimineata, la Unitatea de Primiri Urgente si ca, ulterior, „a fost consultat, s-au facut investigatii specifice, in momentul de fata s-a decis ca ar fi mai bine sa ramana pe sectia de Cardiologie”.

Din cate se pare, Paul Lambrino ar fi fost in drum spre munte, alaturi de sotia sa, in momentul in care ar fi inceput sa se simta rau si a decis sa apeleze la medici.

Va reamintim ca, in cursul diminetii, s-a aflat ca procurorii s-au prezentat si la locuinta omului de afaceri Remus Truica, vizat de cercetari in aceeasi cauza, in privinta unor retrocedari.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger