AcasăNewsPrintul Nicole e tata si nu prea

Printul Nicole e tata si nu prea

Asa dupa cum scria National la vremea aceea, ASR Nicoale a fost exclus din familia regala dupa ce bunicul sau, Regele Mihai a aflat de relatia sa neoficiala cu o tanara romanca, Nicoleta Cirjan si aparitia pe lume a fetitei acesteia, Irisa Anna. Nicolae nu stie nici azi daca fetita care l-a costst nobilitate e a lui sau nu.

La mai bine de un de cand Principele Nicolae a fost indepartat din linia de succesiune la tron, acesta incepe sa faca lumina asupra motivelor care l-ar fi facut pe Regele Mihai ca pe 1 August 2015 sa ii retraga inclusiv titlul de principe al Romaniei. Este vorba de un copil pe care Nicolae l-ar avea, in afara institutiei casatoriei, cu o tanara romanca. Nicolae afirma, intr-un comunicat postat pe contul lui de Facebook, ca a invitat-o pe femeie, Nicoleta Cirjan, impreuna cu fiica sa la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, pentru un test de paternitate. „Doamna Nicoleta Cirjan nu a dat curs acestei solicitari si nici celor ulterioare. Mai mult decat atat, pana la data prezentului comunicat, nu a declansat niciun proces civil de stabilire a paternitatii, la instanta competenta”, sustine Nicholas Medforth-Mills. El precizeaza ca, in conditiile in care „afirmatiile pe tema paternitatii au continuat”, i-a adresat acesteia, prin intermediul avocatului, in data de 3 septembrie, „o ultima solicitare” pentru efectuarea testului ADN, dar si de aceasta data raspunsul a fost NU.” Avand in vedere ca pana in acest moment nu exista nicio hotarare judecatoreasca definitiva de stabilire a paternitatii sau declaratie notariala de recunoastere a paternitatii din partea mea, apreciem ca orice alte afirmatii legate de acest subiect sunt nefondate”, se mai arata in comunicatul semnat de Nicolae. Pe de alta parte, nicoleta Carja spune, desi a tratat chestiunea cu mare discretie, principele nu a fost de acord sa efectueze un test la o clinic privata, ci numai la Istitutul Medico Legal si numai in anume zi, ceea ce i s-a parut a fi “un aranjament” in favoarea lui Nicolae. De asemenea, Nicolate spune ca i s-au cauzat mari prejudicii de imagine si de reputatie. Asa ca, pana una-alta, Nicolae, can e tata, cand nu e. Principe, insa, nu mai e sigur.

author avatar
Catalin Dumitrescu
639 afisari

2 COMENTARII

  1. „Printul Nicole”? Nu stiam ca e femeie! Daca e femeie, cum arata titlul, cum a facut ea un copil cu o alta femeie? Putin mai jos dam de ASR Nicoale. Ha-ha, pana si Tache scrie mai bine. Titlurile!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger