Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Printul Nicolae, casatorie aranjata cu verisoara sa

Printul Nicolae, casatorie aranjata cu verisoara sa

Autor:

Nicolae al Romaniei, nepotul exilat al Regelui Mihai I, mai are o sansa sa revina in sanul familiei regale. „Biletul” pentru reprimirea in Casa Regala este o casatorie regala, sunt de parere tinerii monarhisti.

 

principele nicolae Printul Nicolae, casatorie aranjata cu verisoara saAstfel, ei ii propun lui Nicolae o relatie cu frumoasa Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein. Acestia au postat pe site-ul Organizatia de Tineret – Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei si cateva informatii despre cea pe care ei o considera potrivita pentru a deveni sotia lui Nicolae. Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein este fiica cea mare a Principelui Nikolaus de Liechtenstein, al treilea fiu al Principelui Regnant Franz Iosif II (1938-1989), si a Principesei Margareta de Louxembourg, mezina Marelui Duce Jean (1964-2000).

Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein  Printul Nicolae, casatorie aranjata cu verisoara sa

Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein

Pe un cont de Facebook al sustinatorilor lui Nicolae se arata ca acesta si Maria Anunciata de Liechtenstein sunt verisori de gradul IV, ceea ce ar impiedica o posibila casatorie intre cei doi. “Nicolae de Roumanie Medforth Mills si Principesa Maria Anunciata de Liechtenstein, cea pe care tineretul monarhist o propune drept sotie pentru Nicolae, sunt verisori de gradul IV, prin stramosul comun Robert I, Duce de Parma”, scrie pe reteaua de socializare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!