AcasăNewsPrintul Harry, vanat de cel mai temut terorist din Afganistan

Printul Harry, vanat de cel mai temut terorist din Afganistan

Cel mai temut „lord al razboiului” din Afganistan, Gulbuddin Hekmatyar, catalogat de SUA ca „terorist global”, i-a promis printului Harry o „vanatoare” adevarata.

Printul Harry a fost la datorie de Craciun, adica „sacalul betiv a vanat afgani inocenti”, dupa cum s-a exprimat Hekmatyar intr-un interviu acordat publicatiei britanice The Daily Telegraph. Acesta a promis ca va omori cat de multi soldati britanici pana ce acestia se vor retrage din Afganistan.

Cat despre printul Harry, Hekmatyar l-a avertizat ca „nu e usor sa vaneze mujahedinii afgani cu elicopterul, fiind si beat!”. „Sacalii nu pot vana lei si vulturi! A vazut ce inseamna sa fie el vanat, cum cauta o gaura sa se ascunda!”

Conducatorul taliban facea referire la atacul asupra bazei din Afganistan in care se afla printul, acesta fiind vizat in special. Insa atacul a fost respins de trupele de elita britanice. Hekmatyar vrea sa dea o lectie crunta britanicilor, care l-au trimis pe print sa joace „un rol satanic” si a promis ca o sa-l vaneze pana o sa-l termine.

author avatar
Adina Mutar
509 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger