AcasăNewsPrintul Harry si Meghan Markle sunt sot si sotie

Printul Harry si Meghan Markle sunt sot si sotie

Printul Harry si logodnica sa, Meghan, au spus un „da!” hotarat, devenind sot si sotie in fata Domnului. Nu putini au fost cei care au remarcat faptul ca indragostitii au fost zambitori pe intreg parcursul slujbei din insorita zi de 19 mai, in care au ajuns in fata altarului.

„Ceea ce a unit Dumnezeu, nimeni sa nu desparta!” – s-a auzit la Windsor, sambata dupa-amiaza, dupa ce Printul Harry si Meghan Markle au schimbat juramintele, in Capela Sfantul Gheorghe (Saint George), in prezenta reginei Elisabeta a II-a, a familiei si apropiatilor care le-au fost alaturi, in ziua in care s-au casatorit.

Odata incheiata ceremonia, cei doi soti au coborat impreuna scarile lacasului de cult, s-au sarutat si apoi au urcat intr-o caleasca, pregatita din timp, pentru ca mirii sa strabata un traseu bine stabilit, pe strazile din Windsor, pentru a saluta multimea care a tinut sa ii aclame si sa fie martori la bucuria lor.

Urmeaza doua receptii oferite in cinstea mirilor, una de catre Regina Elisabeta, iar cealalta de catre tatal lui Harry, Printul Charles.

sursa foto: capturi video/Youtube The Royal Family

author avatar
Cristina Stefan
233 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger