AcasăNewsPrintul George, condus doar de tata in prima zi de scoala

Printul George, condus doar de tata in prima zi de scoala

Intimidat ca orice copil ce intra pe bancile scolii, micul George, al treilea in ordinul de succesiune la tronul britanic, a venit de mana cu printul William, mama Kate avand probleme cu cea de-a treia sarcina.

Micul print (4 ani) a fost adus, ieri,  cu un Range Rover condus de printul William, in incinta scolii private St Thomas’s Battersea, unde fiecare an scolar costa 18.000 de lire sterline (19.600 de euro). Vizibil nelinistit, imbracat in pantaloni scurti, jacheta de culoare bleumarin si sosete negre, George a fost primit de directoarea scolii, Helen Haslem, in timp ce tatal sau ii tinea ghiozdanul. Haslem i-a condus apoi pe cei doi printi pana la clasa.

Helen Haslem directoarea scolii St Thomass Battersea l a primit pe micul print in timp ce William ii cara ghizdanul

Printul George va sta un an in aceasta clasa, unde va fi numit George Cambridge, inainte de a incepe scoala primara, la varsta de 5 ani, potrivit normelor din Regat. ”Sper ca ve avea suficienta increde pentru a fi el insusi”, a declarat directorul retelei londoneze St Thomas’s, Ben Thomas, adaugand ca elevul princiar nu va fi tratat diferit fata de ceilalti copii. Scoala din Battersea (sudul Londrei) gazduieste 560 de elevi, cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani, oferind cursuri de arta, balet, teatru, franceza si informatica si punand accentul pe ”politete, incredere modestie si generozitate”.

author avatar
Tudor Borcea
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger