Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Printul Charles merge la TNB

Printul Charles merge la TNB

Autor:

Ultima din cele trei zile ale vizitei oficiale pe care Printul Charles a intreprins-o in Romania a inclus o oprire la Teatrul National, din inima Capitalei.

 

printul charles Printul Charles merge la TNB

 

UPDATE: Intampinat de Ion Caramitru, actualul director al TNB si fost ministru al Culturii, in urma cu aproape doua decenii, Printul Wales a vizitat sala Mare, dar si Sala Pictura din cadrul Teatrului National. Mai mult, Altetei Sale i s-a pregatit si o surpriza, in sensul in care s-a gandit special un mini-spectacol in onoarea oaspetelui britanic.

char 720x481 Printul Charles merge la TNB

Printul de Wales, oaspete al TNB (captura Facebook/TNB – foto Florin Ghioca)

———

Cu o cladire recent renovata si o istorie semnificativa, Teatrul National constituie un adevarat etalon cand vine vorba de obiective turistice ale Capitalei, drept urmare e lesne de inteles de ce a fost inclusa in programul pregatit de partea romana pentru vizita oaspetelui britanic.

Zilele trecute, va amintim, Printul de Wales s-a aflat la Cotroceni, unde a fost si decorat cu Ordinul National “Steaua Romaniei”, dar si la Palatul Victoria, sediul Guvernului, la Palatul Elisabeta, unde a discutat cu Principesa Margareta, dar si la Muzeul Satului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!