AcasăNewsPrintul-bufon va ajunge Regele Thailandei

Printul-bufon va ajunge Regele Thailandei

Printul mostenitor al Thailandei, Maha Vajiralongkorn, doreste ca incoronarea lui sa fie amanata cel putin un an. Regele Bhumibol Adulyadej a incetat din viata joi, iar printul mostenitor are nevoie de mai mult timp pentru a il jeli pe tatal sau.

Fostul prim ministru Prem Tinsulanonda a fost desemnat regent. Maha Vajiralongkorn, in varsta de 64 de ani, „a cerut poporului sa nu fie ingrijorat de administrarea tarii si nici chiar de succesiune”.

Bizarul print Vajiralongkorn

Maha Vajiralongkorn este cu siguranta cel mai “excentric” dintre porintisorii din ziua de azi. Spre exemplu, nonconformistul print Maha si-a facut aparitia recent in Munchen purtand un maiou rulat in sus, jeansi largi si sandale si cu tatuajele la vedere. O imagine de cosmar.

Papa bun, in tatele goale

Thailanda are reguli strice cu privire la datele legate de familia regala si rareori se intampla sa se scurga informatii in public. Insa, in 2007, o parte dintre secretele lui Vajiralongkorn au fost expuse cand cea de-a treia sa sotie, Srirasmi, fosta chelnerita, apare topless intr-un clip video filmat la petrecerea ocazionata de ziua sa de nastere, mancand tort alaturi de cainele lui Vajiralongkorn, Foo Foo. Srirasmi s-a despartit de print dupa ce a fost data afara din Palatul Regal, in decembrie. Ulterior,  Vajiralongkorn a comandat incarcerarea parintilor acesteia pentru doi ani si jumatate pentru ”defaimare adusa Casei Regale”.

Are concurenta

In ciuda faptului ca Vajiralongkorn are cele mai mari sanse sa fie cel care va succeda la tron, exista voci care si-au exprimat speranta ca sora sa mai tanara, printesa Maha Chakri Sirindhorn, va fi cea care ii va lua locul regelui. Insa femeile nu au dreptul la acest statut.

author avatar
Andrei Coman
1.927 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger