Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Print saudit ucis in accident de elicopter

Print saudit ucis in accident de elicopter

Autor:

Prințul Mansour ben Moqren, viceguvernatorul provinciei Assir, a murit, duminică, într-un accident de elicopter în sudul Arabiei Saudite, aproape de graniţa cu Yemenul, a indicat televiziunea saudită de stat Al-Ikhbariya.

 

print elicopter Print saudit ucis in accident de elicopter

După valul de arestări din Arabia Saudită, oficialitățile din Ryad nu au oferit nici o explicație pentru moartea lui Mansour ben Moqren

Anunțul morții lui Mansour ben Moqren a fost făcut la o zi după epurările fără precedent din Arabia Saudită, unde 11 prinți, miniștri și oameni de afaceri au fost arestați pentru ”corupție”, în urma constituirii unei comisii de anchetă , la ordinul prințului moștenitor saudit Mohhamend bin Salman. ”Alți responsabili” se aflau la bordul elicopterului, a adăugat postul tv, fără a evoca însă soarta acestora. Al- Ikhbariya nu a dezvăluit cauzele prăbușirii aparatului și nici identitatea celorlalți ocupanți. Elicopterul a dispărut de pe radare când se afla deasupra provinciei Assir, înainte de a se prăbuși.Pe de altă parte, din 2015, Arabia Saudită intervine militar în Yemen pentru a ajuta puterea contra rebelilor houthi care controlează vaste regiuni din țară, înclusiv capitala Sanaa. Sâmbătă, saudiții au interceptat și distrus, la nord-este de capitala Ryad, în apropiere de aeroportul internațional, o ”rachetă balistică” care provenea din Yemen, potrivit responsabililor saudiți. Rebelii yemeniți, acuzați că sunt susținuți de către Iran (inamicul Arabiei Saudite) au revendicat faptul că au tras racheta de la o distanță de 750 de km pentru a atinge aeroportul din Ryad.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!