AcasăNewsPrincipesa Margareta si Radu Duda si-au reinnoit juramintele

Principesa Margareta si Radu Duda si-au reinnoit juramintele

Ceremonie princiara la Catedrala Incoronarii din Alba Iulia. Principesa mostenitoare Margareta si Principele Radu si-au reinnoit juramintele, la 20 de ani de la casatorie.

Alaturi de prieteni, membri ai familiilor regale europene au fost si zeci de oameni obisnuiti. Principesa Margareta si Principele Radu au fost primiti cu caldura la Catedrala Incoronarii din Alba Iulia. Arhiepiscopul Irineu a oficiat o slujba speciala, la implinirea a 20 de ani de la casatoria celor doi. Evenimentul a fost unul privat. Dar, chiar si asa, zeci de oameni au venit ca sa le fie aproape. „Noi venim de la Constanta, da… Ceva drum am facut pana la Alba si ne bucuram sa fim alaturi de Altetele regale cu fiecare prilej, cu atat mai mult intr-unul fericit ca aceasta”, spune una dintrte participantele la eveniment. La iesirea din biserica, cuplul princiar le-a urat fericire mai multor tineri proaspat casatoriti.

author avatar
Catalin Dumitrescu
444 afisari

1 COMENTARIU

  1. Adevarul ca se impunea! De cand este in Romania nu a avut timp sa faca o ceremonie , acum a fost cel mai bun moment : masa moarta de o luna jumate si tacsu pe moarte.De, putina veselie nu strica la ” casa regala ” a omului!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger