AcasăNewsPrincipala ipoteza in cazul mortii lui Condrea. Ce spune procurorul general

Principala ipoteza in cazul mortii lui Condrea. Ce spune procurorul general

Accident, sinucidere sau crima. Cam acestea ar fi cele trei ipoteze cel mai intens vehiculate in ultima vreme, in privinta mortii lui Dan Condrea. Doar ca, in baza probelor, procurorul general pare sa aiba, doar doua dintre ele in vedere.

In conditiile in care, inca de la scurta vreme de cand s-a aflat despre accidentul de masina in care a disparut patronul Hexi Pharma, iar mai apoi in zilele urmatoare incidentului in spatiul public au aparut tot soiul de speculatii si de ipoteze, dintre care s-au desprins aceste trei posibile cauze ale mortii afaceristului, procurorul general pare sa excluda categoric una dintre ele.

” Nu e vorba de niciun omor”, a precizat, in aceasta dimineata, cat se poate de categoric, Augustin Lazar. In acest sens, principala pista pe care par sa mearga anchetatorii ar fi aceea a sinuciderii. „Exista o suspiciune ca, intr-adevar, ar fi o sinucidere. Insa urmeaza a se clarifica dupa administrarea probatiunii”, a adaugat Lazar. Rugat sa detalieze asupra acesuti aspect, procurorul general a adaugat: „Dupa circumstantele in care s-au intamplat lucrurile, modul in care a circulat persoana respectiva, pe sosea, de mai multe ori in zona aceea”.

In acest sens, va reamintim faptul ca, inca de saptamana trecuta, din directia Ministerului Public se preciza faptul ca masina afaceristului a parcurs de 13 ori, in decurs de aproape 70 de minute, drumul care leaga Corbeanca de Buftea.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger