AcasăNewsPrimul instantaneu cu Andreea Balan mireasa dincolo de Ocean

Primul instantaneu cu Andreea Balan mireasa dincolo de Ocean

Daca pana in prima zi a acestei saptamani postase doar o fotografie cu superbul ei buchet de mireasa, asezat pe plaja, cu valurile oceanului in fundal, de aceasta data Andreea a ales sa-si surprinda fanii cu un instantaneu de la evenimentul in sine.

Imaginea, surprinsa la nunta pe plaja americana (sursa foto: Facebook/Andreea Balan)

Fotografia – una din care cantareata apare radioasa, in bratele barbatului iubit, cu care s-a casatorit dincolo de Ocean, pe faimoasa Palm Beach – a fost surprinsa la apus de soare, intr-un cadru cu adevarat de vis. Instantaneul in premiera a fost postat, pe pagina personala de Facebook, atat de catre fericita mireasa, cat si de alesul inimii sale, actorul George Burcea.

Fiecare a facut cate o scurta descriere, din ambele cazuri nelipsind un aspect cat se poate de evident din zambetele mirilor: „fericire, iubire si implinire”, suna cuvintele alease de Andreea, in timp ce alesul inimii sale admite ca e „cel mai fericit dintre pamanteni”.

Pe langa faptul ca i-au transmis felurite urari, specifice unui astfel de eveniment fericit din viata unor indragostiti, admiratorii au tinut sa-i multumeasca solistei pentru ca a impartasit acest moment cu ei, facand public instantaneul.

author avatar
Cristina Stefan
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger