AcasăNewsPrimul BMW chinezesc

Primul BMW chinezesc

SUV-ul integral electric iX3 se va exporta inclusiv in SUA, in pofida tensiunilor comerciale dintre cele doua tari

Bavarezii au prezentat la Beijing in premiera mondiala viitorul SUV electric, ce va fi fabricat de o companie din China. iX3 se va exporta inclusiv in Statele Unite, in plina perioada de tensiuni comerciale dintre cele doua tari.

SUV ul integral electric iX3 se va exporta inclusiv in SUA in pofida tensiunilor comerciale dintre cele doua tari

iX3 este primul SUV integral electric de la BMW, are 270 CP, bateria permite o autonomie de 400 de km si va fi produs in 2020 la o fabrica detinuta impreuna cu partenerul chinez Brilliance China Automotive Holdings in orasul Shenyang, din nordul Chinei. Din Shenyang se vor livra SUV-uri in Statele Unite, a doua mare piata a BMW,  in pofida scandalurilor  legate de tarifele majorate anuntate de SUA pentru produsele fabricate in China . Publicul de la Beijing a aflat ca „mobilitatea pur-electrica bazata pe tehnologiile de propuslie dezvoltate de BMW i isi va face debutul cat mai repede in gama BMW de baza”, iar iX3 „deschide drumul catre a cincea generatie a tehnologiei eDrive si catre arhitectura flexibila care va permite in viitor ca fiecare model sa poata fi echipat cu motor termic, sistem hibrid sau propulsie electrica”, un mesaj prin care compania din Munchen arata ca vrea sa fie primul fabricant de masini premium care vrea sa exporte vehicule high-tech din China, tara asociata cu produsele ieftine.
”Atata timp cat vehiculele sunt construite corect, iar BMW se va asigura de acest lucru, nu conteaza prea mult pentru consumatori de unde vin masinile”, a declarat Tim Urquhart, analist auto la compania IHS Markit.

author avatar
Bogdan Borcea
680 afisari

1 COMENTARIU

  1. O mare porcarie,rezultata dupa intelegerile dintre marii producatori auto si concernele ce exploateaza aurul negru,ce duce la aparitia doar in segmentul premuim al masinilor electrice cu preturi prea mari care sa duca la vanzari multe astfel consumul de produse petroliere nu va scadea si poluarea va ramane la cote dezastruoase.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger