AcasăNewsPrimele sanctiuni in cazul copilului ucis de un maidanez!

Primele sanctiuni in cazul copilului ucis de un maidanez!

FOTO: ZiuaNews.ro

UPDATE 12.30: Doi directori din Primaria Sectorului 2 din Bucuresti au fost sanctionati. Nicolae Ontanu a sesizat Comisia de Disciplina constituita la nivelul Primariei Sectorului 2 cu propunere de desfacere a contractului de munca a acestora.

Politistii de la sectia 7 din Capitala au decis sa sanctioneze, pana in prezent, doua persoane, in cazul copilului ucis de un maidanez – proprietarul terenului pe care se aflau cainii fara stapan, precum si paznicul.

FOTO: ZiuaNews.ro

Oamenii legii l-au sanctionat pe proprietarul terenului care avea un paznic angajat. Acesta din urma nu urmase cursuri de specialitate si, in plus, nu avea un plan de baza. Cei doi ar fi trebuit sa se asigure ca terenul este ingradit si ca animalele nu pot iesi din respectivul loc. Posesorul terenului a fost sanctionat cu 2.000 de lei, iar angajatul a primit o amenda mai mica – 500 de lei, arata RTV.net.

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de un maidanez, iar fratele sau a fost muscat de un picior, dar a reusit sa scape cu viata.

Citeste si:

CAPITALA: Doi frati atacati de un maidanez. Cainele l-a omorat pe unul dintre copii

FOTO: ZiuaNews.ro.

author avatar
Anca Murgoci
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger