AcasăNewsPrimele imagini din timpul conflictului din studioul B1 TV (VIDEO)

Primele imagini din timpul conflictului din studioul B1 TV (VIDEO)

 

Desi scandalul s-a desfasurat pe timpul unei pauze publicitare, reprezentantii televiziunii B1, in studioul careia a avut loc agresiunea, seara trecuta, au facut publice imagini din timpul conflictului Palada-Gotiu.

E drept ca din inregistrarea ajunsa pe Youtube se vede doar reactia realizatoarei emisiunii, dat fiind faptul ca este vorba despre imagini surprinse de camera focusata pe aceasta. Chiar si asa, se pot intui proportiile conflictului dupa reactia Nadiei Ciurlin, care le cere colegilor sa cheme politia si il striga de mai multe ori pe Mirel Palada, incercand sa calmeze situatia, dar si dupa felul in care se misca pupitrul din studio.

In cele din urma au intervenit mai multi barbati din studio, dar si un agent de paza, iar fostul purtator de cuvant guvernamental a parasit studioul. La fel s-a intamplat si cu senatorul Mihai Gotiu, cel care il acuza pe Palada ca l-ar fi lovit cu pumnul, si care a mers in prima faza la spital, iar apoi, in cursul diminetii de joi, la IML, pentru un certificat medico-legal.

[youtube]-DI998S1irY[/youtube]

foto: captura video – B 1 TV/Youtube

480 afisari

1 COMENTARIU

  1. Câștiguri online !
    Căutăm urgent persoane dornice să lucreze pe calculator,de acasă.Te așteptăm în echipa noastră să aplici o strategie de forță care funcționează și îți aduce un vrnit suplimentar constant.Se lucrează 2-3 ore zilnic,cu fișiere word și pdf.Colaborare la orice oră,la adresa de email: danielastrt@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger