AcasăNewsPrimele imagini cu momentul evacuarii premierului britanic, dupa atacul de la Londra...

Primele imagini cu momentul evacuarii premierului britanic, dupa atacul de la Londra (VIDEO)

Daca pana de curand se stia doar ca premierul May se afla in incinta cladirii Parlamentului, la momentul declansarii alertei provocate de incidentele produse in apropierea sediului Legislativului britanic, si ca oficialul fusese evacuat la bordul unei masini argintii, de aceasta data a aparut si o inregistrare cu plecarea sa intempestiva.

O publicatie britanica a prezentat imagini in premiera cu momentul in care Theresa May apare in curtea interioara a sediului Parlamentului, alaturi de mai multe garzi de corp.

Din cate se pare, urmarind imaginile postate de tabloidul „The Sun”, echipa care ii asigura paza inaltului oficial ar fi ezitat in privinta alegerii masinii la bordul careia sa urce premierul britanic, in cele din urma Theresa May parasind zona in autoturismul argintiu cu care aceasta se deplaseaza in mod curent.

Va amintim ca, pe langa atacator, au pierit alte patru persoane, in timp ce numarul celor raniti in incidentele de miercuri, din centrul Londrei, sunt peste 40 de raniti, printre acestia din urma si doi romani.

sursa video: The Telegraph via The Sun

author avatar
Cristina Stefan
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger