AcasăNewsPrimele imagini cu bebelusul regal

Primele imagini cu bebelusul regal

Fotografii oficiale cu Louis, al treilea copil al printului William si ducesei Kate

Ducele si ducesa de Cambridge au aratat publicului primele doua fotografii oficiale ale printului Louis, realizate chiar de mama sa, Kate,  una dintre ele infatisandu-l  pe nou-nascut alaturi de sora sa mai mare, printesa Charlotte, in varsta de trei ani.

Fotografii oficiale cu Louis al treilea copil al printului William si ducesei Kate

„Ducele si ducesa de Cambridge sunt foarte incantati sa impartaseasca publicului doua fotografii ale printesei Charlotte si printului Louis ce au fost facute de catre ducesa la palatul Kensington. Prima fotografie  a fost facuta la 26 aprilie si il infatiseaza pe Louis, imbracat in alb si rezemat de o perna alba, in timp ce a doua imagine a  fost surprinsa la data de 2 mai, ziua in care Charlotte a implinit trei ani. Micutul Louis, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, va fi cunoscut ca alteta sa regala printul Louis de Cambridge, a anuntat dupa nasterea acestuia biroul de presa al Palatului Kensington, resedinta oficiala a familiei, si este al cincilea in ordinea succesiunii la tron si cel mai nou membru al familiei regale britanice.

Louis este si unul dintre numele printului George, in varsta de patru ani, dar si unul dintre cele ale printului William. Saptamana trecuta, regina Elisabeta a II-a a sosit marti  cu elicopterul la Palatul Kensington pentru a-si cunoaste stranepotul, iar tot in ceeasi zi a fost inregistrata si nasterea lui. Casa Regala a anuntat deja ca printul Louis nu va fi prezent la nunta unchiului sau, printul Harry, cu actrita americana Meghan Markle, eveniment asteptat pe 19 mai.

author avatar
Bogdan Borcea
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger