Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Primele declaratii facute de Mircea Basescu, dupa ce si-a recapatat libertatea

Primele declaratii facute de Mircea Basescu, dupa ce si-a recapatat libertatea

Autor:

Chiar daca nu a dorit sa faca prea multe comentarii, odata ce a primit unda verde din partea instantei pentru a se intoarce in mijlocul familiei, Mircea Basescu a spus, printre altele, ca se simte “foarte bine”.

 

mb Primele declaratii facute de Mircea Basescu, dupa ce si a recapatat libertatea

A zambit cand a dat ochii cu jurnalistii (sursa foto: captura video Antena 3)

La foarte scurta vreme dupa ce a parasit penitenciarul Poarta Alba, pe fondul deciziei definitive pronuntate in cursul acestei prime zile a saptamanii, de catre magistratii Tribunalului Constanta, Mircea Basescu a raspuns scurt la cateva intrebari ale reporterilor aflati in fata unitatii de detentie. Fratele fostului presedinte a spus ca in perioada in care a fost inchis i-a fost dor “de copii”. “Trece omul, ce sa facem?”, a replicat acesta, intrebat cum a depasit perioada in care a fost privat de libertate. Nu a dorit, insa, sa raspunda unor intrebari ale reporterilor care doreau sa afle ce va face in continuare sau daca a vorbit cu fratele sau, fostul presedinte Traian Basescu.

Mircea Basescu a iesit pe poarta penitenciarului cu putine minute inainte de ora 14, ducand o geanta si grabindu-se sa urce intr-o masina care il astepta in apropierea incintei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!