AcasăNewsPrimarul sectorului 1 o pune la punct pe Clotilde Armand

Primarul sectorului 1 o pune la punct pe Clotilde Armand

Dupa ce consilierul local de la sectorul 1 a lasat sa se inteleaga ca noul spital de urgenta ar fi doar un desen pe hartie, primarul Tudorache i-a raspus public reprezentantei USR. Replica vine chiar in ziua in care Comisia pentru Urbanism a Primariei Generale a avizat favorabil Planul Urbanistic Zonal al unitatii medicale ce urmeaza sa fie construite in sectorul 1.

Edilul o sfatuieste pe Clotilde Armand ca inainte de orice sa isi faca timp sa vina la Primarie. Si abia apoi sa-si dea cu parerea pe reteaua de socializare.

Redam in cele ce urmeaza, integral, replica data de Dan Tudorache, pe Facebook, consilierei locale a sectorului 1:

„Le multumesc colegilor nostri din Comisia pentru Urbanism a Primariei Generale pentru ca, in sedinta de astazi, au aprobat Planul Urbanistic Zonal al noului de spital de urgenta pe care il vom construi in Sectorul 1, „Sfantul Vasile cel Mare”. Colegii nostri au raspuns cu promptitudine apelului nostru la urgentarea procedurilor prevazute de lege pentru demararea cat mai rapida a lucrarilor.

M-as bucura sa-i pot adresa multumiri si doamnei Clotilde-Marie-Brigitte Armand, colega noastra din Consiliul local al Sectorului 1, daca, intre doua postari (in general, incarcate cu demagogie ieftina si paralele cu realitatea din sector) pe facebook, si-ar face timp sa mai treaca si pe la Primarie. Daca nu sa contribuie cu idei, cu solutii ori cu sugestii la proiectele noastre, macar sa se informeze asupra eforturilor pe care le facem, indiferent de culoarea sau de afinitatile politice ale fiecaruia dintre noi, pentru ca aceste proiecte sa devina realitate.

Postarii tendentioase a doamnei Clotilde-Marie-Brigitte Armand in care ne acuza, voalat, ca spitalul nostru este doar un desen pe hirtie, ii raspund astfel:

  1. Admit sa va faceti jocul politicianist in raport cu persoana mea, ca primar al Sectorului 1, dar nu va permit sa va bateti joc de munca colegilor mei din primarie, care au alocat sute de ore intocmirii materialelor necesare studiului de prefezabilitate si a Planului Urbanistic Zonal.
  2. Va asigur ca, spre deosebire, de pilda, de autostrada Transilvania, in care s-au cheltuit zeci de milioane de euro numai pe hartii, noi vom aloca 300 de milioane de euro pentru constructia efectiva a Spitalului de Urgenta „Sf. Vasile cel Mare”. Care, spre deosebire de aceeasi autostrada Transilvania, va deveni o realitate de care romanii vor beneficia cu adevarat.”

sursa foto: facebook/Dan Tudorache

author avatar
Andrei Coman
1.280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger