AcasăNewsPrimarul Robert Negoita si-a lasat alegatorii sa arda de vii

Primarul Robert Negoita si-a lasat alegatorii sa arda de vii

Din respect pentru oameni, asa cum suna sloganul sau electoral, Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a ridicat blocurile din Confort City fara a avea autorizatie din partea ISU, lasandu-i pe proprietarii apartamentelor sa arda ca niste torte.

Apartamentele din blocurile lui Robert Negoita au ars ca niste torte, fiindca pompierii nu au putut racorda furtunurile la hidranti

Ieri, dupa ce etajele superioare ale unui bloc din Confort City, detinut de primarul Sectorului 3, s-au facut scrum, fiindca pompierii n-au avut hidranti la care sa racordeze furtunurile, autoritatile au descoperit nereguli grave in ograda lui Robert Negoita, patronul complexului rezidential din Popesti-Leordeni. Prefectul de Ilfov, Florentina Pencea, a precizat: „Din cate am inteles de la reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, nu exista o autorizatie din partea lor pentru acea cladire”. De altfel, si ministrul delegat pentru Administratie, Radu Stroe,  a declarat ca nu intelege cum au fost aprobate supramansardari cu lemn la cladiri de o inaltime de peste 10 etaje. Si, ca tacamul sa fie complet, nici autorizatiile de mediu nu sunt in regula, oficialii Garzii de Mediu sustinand ca Robert Negoita a construit imobilele in zona de protectie sanitara a depozitului de deseuri al firmei Ecorec SA.

Robert Negoita

Cum a reusit, totusi, sa ridice primarul Sectorului 3 blocurile respective, este o intrebare retorica…

author avatar
Narcis Voica
1.222 afisari

1 COMENTARIU

  1. Fratii Negoita au realizat blocuri ieftine care au asigurata apa curenta prin alimentare de la puturi forate.Pentru a reduce costurile cu investitiile nu au relizat gospadarie de apa pentru incendiu care este formata din rezervoare, statie de pompare si retea de hidranti exteriori prin care se asigura debitul si presiunea la fiecare ajutaj al furtunelor. Din acest motiv nu au obtinut avizul ISU. Binenteles ca nerespectand legislatia in vigoare sunt buni de plata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger