AcasăNewsPrimarul interimar al Capitalei: "RADET e capabil sa furnizeze caldura"

Primarul interimar al Capitalei: „RADET e capabil sa furnizeze caldura”

Stefanel Dan Marin (sursa foto: jurnalul.ro)

Stefanel Dan Marin, primarul interimar al Capitalei, a anuntat, marti, ca RADET are posibilitatea sa ofere caldura bucurestenilor in sezonul rece 2015-2016.

Stefanel Dan Marin (sursa foto: jurnalul.ro)

Dupa ce a participat la mai multe intalniri cu sefii ELCEN si RADET, primarul interimar al Capitalei a anuntat ca „pentru ca in zilele in care tocmai au trecut, au aparut o serie de informatii legate de o functionare mai putin corecta a relatiei dintre RADET si ELCEN, am vrut sa mediez aceasta discutie, in care lucrurile nu sunt asa cum au fost prezentate in presa. Ele sunt pe cale de rezolvare, in conditiile in care am gasit solutiile pentru aducerea serviciilor de termoficare pentru iarna 2015-2016 la standarde normale”.

Totusi, Stefanel Dan Marin trage un semnal de alarma si anunta ca asteapta de la Guvern o solutie pentru rezolvarea situatiei datoriilor pe care ELCEN le are catre furnizori si a celor pe care le are RADET catre ELCEN.
Este de asteptat ca o solutie sa apara dupa sedinta saptamanala de Guvern de miercuri, 14 octombrie.

Mai mult, imediat dupa inceperea probelor la cald, in sistem au aparut mai multe avarii, sute de apartamente din Bucuresti ramanand marti fara apa calda si caldura. In acest caz, cei de la RADET dau asigurari ca situatia se va remedia inca de marti seara.

author avatar
Cristi Ionita
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger